Kirjat

Missä sydän (2017)

Missa sydan kansi

Luvia Melek on lähetetty ihmisten maailmaan suorittamaan viimeistä serafiopintoihinsa kuuluvaa harjoittelua. Hän saa tehtäväkseen toimia kirjailija Lis Bellon assistenttina ja samalla harjoitella ihmisten suojelua sekä opiskella ihmisten elämää.

Rouva Bello on määrätietoinen työnantaja, mutta hänellä tuntuu olevan Luvian suhteen jotain muutakin mielessään. Luvia ei tiedä, miksi hänen sydämensä käy ylikierroksilla ja puna pyrkii poskille rouva Bellon seurassa yhä useammin. Serafienhan ei pitäisi kokea samanlaisia tunteita kuin ihmisten.

Samaan aikaan Luvian paras ystävä alkaa tapailla epäilyttävää miestä. Luvia joutuu kyseenalaistamaan kaiken ihmisistä ja serafeista oppimansa ja miettimään uudestaan, mikä on oikein ja mikä väärin.

ISBN (painettu kirja): 978-951-568-157-7
ISBN (e-kirja): 9789515687227
Kannen kuva: Elli Hytti

Lue prologi ilmaiseksi.

Tästä ostamaan painettu kirja ja tästä e-kirja.

Kymmenen kulmaa (2017)

Type & Tellin novelliantologia 2017

Kymmenen kulmaa

Type & Tellin syksyllä 2016 järjestämän novellikilpailun kymmenen parasta novellia koottuna yksiin kansiin. Novelleissa keskustellaan on mm. tuonpuoleinen keskustelu musiikista, arkea hämmentäviä kärpäsiä ja manipuloiva, kiihkeä miestenmetsästäjä.

Novelliantologiassa on mukana myös Anna Kaijan novelli Koti, joka antaa väläyksen vaihtoehtotodellisuuden Suomeen ilman omaa syytä syrjäytyneen nuoren naisen näkökulmasta. Naisen elämä kokee myllerryksen, kun hän iltahämärissä sattuu pelastamaan kotikulmilleen ilmestyneen muukalaisen.

ISBN (painettu kirja): 9789527182758
ISBN (e-kirja): 9789527182765
Kannen kuva: Kimmo Koskinen

Tästä ostamaan painettu kirja ja tästä e-kirja.

Kristallin lapset -sarja

Kristallin lapset on Nemuriaan sijoittuva fantasiatarina, joka on napannut inspiraationsa japanilaisista roolipeleistä. Nemuriassa on neljä voimakristallia, joista kukin hallitsee omaa elementtiään. Kristallien ympärille on kehittynyt temppelijärjestelmä, jonka tarkoitus on huolehtia kustakin kivestä.Kaikki eivät kuitenkaan ole sitä mieltä, että Nemurian asukkaiden tulisi palvoa kiviä ja maksaa kalliita temppeliveroja, jotta papittaret ja papit vartijoineen saavat elannon itselleen. Vastakkaiset näkemykset iskevät yhteen. Kumpi voittaa, vanha vai uusi järjestys?

Maan mahti (2015, 2017)

kansikuva_1

Kristallit ovat suojelleet Nemuriaa aikojen alusta saakka. Kun Senna saa tilaisuuden lähteä Maakristallin temppelin temppelineidon oppiin, hän jättää pienen kotikylän taakseen. Temppeliin käy myös raisun Momin tie, kun vanhemmat haluavat parantaa hänen mahdollisuuksiaan hyvään naimakauppaan. Astara liittyy tietämättään kristallien ja papitarten ylivaltaa vastustavan joukon riveihin tarvitessaan rahaa elämiseen.

Kolmen nuoren naisen polut kohtaavat, kun vastakkaiset voimat lyövät yhteen. Säilyykö maakristallin mahti vai koittaako uusi aika?

Maan mahti aloittaa Kristallin lapset -fantasiasarjan, jonka alkuinspiraationa ovat toimineet japanilaiset roolipelit.

Maan mahti on julkaistu ensimmäisen kerran 2015 e-kirjana. Se julkaistiin uudelleen painettuna vuonna 2017.

ISBN (painettu kirja): 9789524983730
ISBN (e-kirja): 9789523398917
Kannen kuva: Eveliina Kronqvist

Lue prologi ilmaiseksi.

Tästä ostamaan painettu kirja ja tästä e-kirja.

Tulen tahto (2017)

tulen_tahto_kansikuva_eveliina_kronqvist

Maan mahti näyttää murtuneen, temppelin papittaret ovat kuolleet tai kadonneet maan alle ja vastustajat päässeet yhä tiukemmin vallankahvaan Terakonissa. Momi ja Senna lähtevät pitkälle matkalle tavoitteenaan herättää särkynyt maakristalli henkiin. Samaan aikaan maakristallin papitar, Sonja, yrittää palauttaa kansan uskon kristalliin Terakonissa.

ISBN (painettu kirja): 9789523390355
ISBN (e-kirja): 9789523391659
Kannen kuva: Eveliina Kronqvist

Lue ensimmäinen luku ilmaiseksi.

Tästä ostamaan painettu kirja ja tästä e-kirja.

Tallenna

Tallenna

Mainokset